‘Burada hiçbir şey imkansız değil’

Ancelotti, karşılaşmanın zorluk derecesine rağmen takımının pes etmeyerek reaksiyon gösterdiğini söyledi. İtalyan teknik adam, “0-1 geri düştüğümüzde iyi bir tepki verdik ve kısa sürede yeniden tur için mücadeleye döndük. 1-3’ten sonra ve özellikle uzatmalarda üstün olan taraf bizdik. Hatalar yaptık ama hedefe ulaştık” dedi.

Deneyimli teknik adam, Real Sociedad’a da övgüde bulundu. Rakiplerinin çok iyi bir takım olduğunu ve finale çıkmalarını oldukça zorlaştırdıklarını dile getirdi. Ancelotti, “Bizi çok zorladılar, bu seviyede böyle güçlü rakiplerle karşılaşmak normal.” dedi.

Zor geçen maçta hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerinin altını çizen Ancelotti, “Elendiğimizi hiç düşünmedim çünkü Bernabéu’de her şey olabilir. Bu statta asla pes etmiyoruz, bu bizim en güçlü yanımız” diyerek sahalarındaki mücadele ruhuna dikkat çekti.

Maçtaki tartışmalı pozisyonlarla ilgili konuşan Ancelotti, Vinicius ile Olasagasti arasındaki pozisyonda kırmızı kart beklediğini ama hakemin sarı kart verdiğini söyledi. Real Madirdi teknik direktörü, “Ben kırmızı gibi gördüm ama karar hakemindir. Fazla söyleyecek bir şeyim yok” dedi.

Ancelotti, karşılaşmada ilk golü atan Endrick’in performansından da memnun kaldığını, “İyi oynadı. Ondan istediğimiz şey bu. Çok fazla topa dokunmasa da akıllı koşular yapmasını ve doğru zamanda doğru işi yapmasını bekliyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Related Posts

İsrail basını: İç istihbarat lideri istifa etti

İsrail’de üst düzey yetkililer arasında devam eden siyasi gerilimin gölgesinde, iç istihbarat direktörünün istifa ettiği öğrenildi.

PKK’nın fesih kongresi ne zaman?

Terör örgütü PKK’nın fesih kongresinin bu ay sonunda toplaması bekleniyordu. Ancak terör örgütünün Yürütme Komitesi fesih kongresinin toplanabilmesi için güvenli bir ortamın oluşturulması ve elebaşı Abdullah Öcalan’ın bizzat kongreyi yürütmesi gerektiğini duyurdu. Konuya ilişkin DEM Parti’den açıklama geldi.

Ehliyeti eski olanlar dikkat! Son tarih için uyarı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, eski tip sürücü belgelerinin kullanımlarının 31 Temmuz 2025’te dolacağı belirtti. Müdürlük, eski tip sürücü belgesi olanlar için kısa sürede randevu alması uyarısında bulunuldu.

Rusya desteğini ilan etti: “Gerekirse Kuzey Kore’ye asker yollarız”

Kuzey Kore hükümeti, Rusya’da savaşmak üzere asker gönderdiğini ilk kez kabul etti. Bu açıklamanın ardından Rusya’dan karşılıklı destek ilanı gecikmedi. Kremlin sözcüsü Peskov, “Gerekirse biz de Kuzey Kore’ye asker yollarız” dedi.

Tünelde iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Kahramanmaraş Göksun’da tünelde iki otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

CTE’den Esila Ayık açıklaması

Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdürlüğü, tutuklu öğrenci kronik kalp ve böbrek hastası Esila Ayık’ın bilincini kaybedip hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı.