Kayseri’de kuyuya düşen yavru köpek böyle kurtarıldı

Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesi’nde bulunan bir su kuyusuna düşen köpek için Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alarma geçti.

Olay yerine ulaşan ekipler, halat yardımıyla yaklaşık 5 metre derinliğindeki kuyuya inerek çalışmalara başladı.

Yaklaşık 15 dakika süren çabanın ardından yavru köpek, yaralı halde kuyudan çıkarıldı.

Kurtarılan köpek, tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü.

Related Posts

PKK’nın fesih kongresi ne zaman?

Terör örgütü PKK’nın fesih kongresinin bu ay sonunda toplaması bekleniyordu. Ancak terör örgütünün Yürütme Komitesi fesih kongresinin toplanabilmesi için güvenli bir ortamın oluşturulması ve elebaşı Abdullah Öcalan’ın bizzat kongreyi yürütmesi gerektiğini duyurdu. Konuya ilişkin DEM Parti’den açıklama geldi.

Ehliyeti eski olanlar dikkat! Son tarih için uyarı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, eski tip sürücü belgelerinin kullanımlarının 31 Temmuz 2025’te dolacağı belirtti. Müdürlük, eski tip sürücü belgesi olanlar için kısa sürede randevu alması uyarısında bulunuldu.

Rusya desteğini ilan etti: “Gerekirse Kuzey Kore’ye asker yollarız”

Kuzey Kore hükümeti, Rusya’da savaşmak üzere asker gönderdiğini ilk kez kabul etti. Bu açıklamanın ardından Rusya’dan karşılıklı destek ilanı gecikmedi. Kremlin sözcüsü Peskov, “Gerekirse biz de Kuzey Kore’ye asker yollarız” dedi.

Tünelde iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Kahramanmaraş Göksun’da tünelde iki otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

CTE’den Esila Ayık açıklaması

Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdürlüğü, tutuklu öğrenci kronik kalp ve böbrek hastası Esila Ayık’ın bilincini kaybedip hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.