AFAD duyurdu: Hatay’da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Yayladağı İlçesinde 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde saat 07.08’de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Yayladağı ilçesi olarak belirlendi ve 13,3 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Depremin etkileri hakkında henüz detaylı bilgilere ulaşılamadı. Sosyal medyada ise depremle ilgili vatandaşlar tarafından paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

Olası artçı sarsıntılar ve diğer gelişmeler konusunda bölgedeki yetkililer tarafından gerekli açıklamaların yapılması bekleniyor.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

17 Yıl Sonra İtiraf: Baba Cinayeti

Yozgat’ta 2008’de defnedilen adamın oğlu, babasını öldürdüğünü itiraf etti. 9 şüpheli gözaltında.

Şef ‘Yeterince ünlü değilsin’ dedi, takipçileri restoranın sonunu getirdi

San Francisco’da bir restoran şefi, TikTok’ta 15 bin takipçisi bulunan bir içerik üreticisini ücretsiz yemek için yeterince “ünlü” bulmadığını söyleyince hem işini hem de kariyerini kaybetti. Olayın ardından yaşanan tepkiler, sadece şefin değil, çalıştığı restoranın da sonunu getirdi.

Ümit Özdağ’dan süreç eleştirisi: ‘Anlaşılan istendiği gibi gitmiyor’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PYD’nin silah bırakmayacaklarına yönelik yeni bir açıklama yaptığına dikkati çekerek, “Anlaşılan süreç bütün zorlamalara rağmen istendiği gibi ilerlemiyor. PKK terör şefleri bir yandan Türkiye’de anayasanın Kürtleri ayrı bir kurucu millet olarak tanımasını, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun en azından özerk bölge olarak PKK yönetimine bırakılmasını Türkiye’yi ise birlikte yönetmeyi talep ediyorlar” iddiasında bulundu.

Günde 7 Bin Adım Yeterli!

Yeni araştırmaya göre, günde 7 bin adım atmak beyin gücünü artırıyor ve sağlık risklerini azaltıyor.

Murat Emir: İktidar yangınla mücadeleyi değil makam uçağını, lüks araçları tercih etti!

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, ülke genelinde devam eden orman yangınları üzerinden iktidarı eleştirdi. Halkın kendi çabalarıyla alevlere müdahale etmeye çalıştığını belirtip “Çünkü AKP iktidarı, yangınla mücadeleyi değil makam uçağını, lüks araçları tercih etti!

Turistler görmek için hemen dibimizdeki adaya akın ediyor! Onu bulmak için her taşın altına bakıyorlar

Google Haritalar’da bile ‘mutlaka görülmesi gereken yer’ olarak işaretlenen Girit Adası’ndaki bir kedi turizmi canlandırdı. İnternette viral olmasının ardından turistler kediyi bulmak için adaya akın ediyor.