AFAD duyurdu: Hatay’da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Yayladağı İlçesinde 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde saat 07.08’de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Yayladağı ilçesi olarak belirlendi ve 13,3 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Depremin etkileri hakkında henüz detaylı bilgilere ulaşılamadı. Sosyal medyada ise depremle ilgili vatandaşlar tarafından paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

Olası artçı sarsıntılar ve diğer gelişmeler konusunda bölgedeki yetkililer tarafından gerekli açıklamaların yapılması bekleniyor.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İsrail’in savunma füzesi bitiyor: Ülke tehlikede

İsrail’in uzun menzilli balistik füzelere karşı kullandığı Arrow savunma füzelerinin tükenmeye başlaması, savaşın uzaması halinde hem İsrail’i hem de bölgede konuşlu ABD güçlerini savunmasız bırakabilir. Pentagon, stok açığını kapatmak için bölgeye ek savunma sistemleri gönderdi.

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir

MHP’li Yönter’den dikkat çeken paylaşım: Sinan Ateş sanıklarının fotoğraflarını paylaştı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada hüküm giyen sanıklardan, Emre Yüksel ile Tolgahan Demirbaş’ın fotoğraflarını paylaştı.

5 yaşındaki Hüma Terim kalbine yenildi

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Hüma Terim’in kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirmesi ilçede üzüntü yarattı.