Ünlü oyuncunun kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı eşi öldü

“Hayat Devam Ediyor” dizisininde ‘çocuk gelin’ Hayat karakterini canlandırdıktan sonra ünlenen Meltem Miraloğlu 2016’da yılında nikah masasına oturduğu oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın’la 2017’de boşandıktan sonra 2019 yılında Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşmişti. Miraloğlu 2019 yılında da kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya taşınmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Amerika’dan sınır dışı edildiği ve kaçak durumda olduğu iddia edilen ünlü oyuncunun son durumunu Onur Akay paylaştı. Akay, kimliğinin çalındığını ve Amerika’da rehin tutulduğunu öne süren Miraoğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük kocası Patrick Grady’in vefat ettiğini açıkladı.

DAVA AÇMIŞ

Meltem Miraloğlu’nun New Jersey mahkemelerine başvurarak hem Onur Akay’a hem de Amerikalı eşi ve beraberinde birkaç kişiye daha dava açtığı ifade edildi.

Akay yazısında, “Meltem Miraloğlu 15 Ocak 2025 ve 3 Şubat 2025 tarihlerinde New Jersey mahkemelerine başvurarak, Amerika’ya gittiğinde âşık olduğu Türk genci Halil İbrahim Yıldız’ı, Amerika’da yaşayan yazarımız Ülkü Gözen’i, Ülkü’nün eşi Oğuz Kamil Safoğlu’nu, avukatını, kocası Patric Grady’yi, Patric’in oğlu Thomas Robert Grady’yi ve beni akıl almaz suçlamalarla mahkemeye verdi. Öyle bir senaryo yazmış ki, senaristlerin ağzı açık kalır. Oradaki psikolog Meltem’in akli dengesinin yerinde olmadığını söylüyor ve bunu mutlaka mahkeme de anlayacaktır. Patric, zaten kalp hastasıydı ve bu suçlamaları duyunca kalbi dayanmadı ve 86 yaşında vefat etti. Meltem’in mahkemeye verdiği kişiler arasında Türk vatandaşları olsa da hepsi aynı zamanda Amerikan vatandaşı ve orada yaşıyorlar. Ancak ben sadece Türk vatandaşıyım ve Amerika’ya da hiç gitmedim. Meltem Miraloğlu Türkiye’de de beni defalarca mahkemeye vermiş ancak tüm davaları kaybetmişti. Patric vasiyetini hazırlamış ve ölümünden önce Meltem’i mirasından men etmişti. Meltem de Patric’in emekli maaşını almak ve hâlâ vatandaş olmak için bizlere attığı iftiralar, tüm Türkiye’yi şoke edecek” ifadelerini kullandı.

Related Posts

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İş dünyası temsilcilerinden Terörsüz Türkiye açıklamaları

Dün Terör örgütü PKK’nın silahlarını yakması ve bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kızılcahamam’da yaptığı konuşmanın ardından Terörsüz Türkiye gündemi hızlandı. İş dünyası temsilcileri yaşanan süreci değerlendirdi

İsrail saldırılarında 59 Filistinli daha yaşamını yitirdi

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 59 artarak 57 bin 882’ye çıktı.

Çin’den ABD’ye karşı Brezilya’ya destek açıklaması

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, ABD’nin “mevcut rejimin ciddi adaletsizliklerini düzeltme” gerekçesiyle Brezilya ürünlerine uygulanacağını açıkladığı ek gümrük vergilerini “diğer ülkelerin iç işlerine müdahale” diye niteleyerek eleştirdi.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı