Tünelde iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Kahramanmaraş Göksun’da Tünel Kazası: 7 Yaralı Var

Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tünelde çarpışan iki otomobil sonucu 7 kişi yaralandı.

Olayda Abdullah K. yönetimindeki 46 ACU 555 plakalı araç, Göksun-Kahramanmaraş yolundaki Aşık Mahzuni Şerif Tüneli’nde Salman K. idaresindeki 06 ZNM 36 plakalı otomobile çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 7 kişi, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Göksun Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazanın ardından bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanan ulaşım, ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasıyla normale döndü.

Related Posts

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

Avrupa’da +40 alarmı: 4 kişi öldü

Haziran ayının son günlerinden bu yana etkili olan sıcak hava dalgası Avrupa’yı alarma geçirmiş durumda. Avrupa’nın birçok kentinde rekor sıcaklıklar kaydedilirken, yetkiler önlemleri artırdı.

İyi Partili Kavuncu’dan ‘LeMan’ açıklaması: Peygamberimize hakaret edilmesini kınadık ama bu protesto eylemlerinde ‘kahrolsun laiklik, kahrolsun Kemalistler’ diyenleri de eleştirdik

İyi Partili Kavuncu’dan ‘LeMan’ açıklaması: Peygamberimize hakaret edilmesini kınadık ama bu protesto eylemlerinde ‘kahrolsun laiklik, kahrolsun Kemalistler’ diyenleri de eleştirdik

Süveyş Körfezi’nde bir sondaj gemisi alabora oldu: 6 ölü, 21 kayıp

Mısır Petrol Bakanlığı, ülkenin doğusundaki Süveyş Körfezi’nde bir sondaj gemisinin alabora olduğunu duyurdu.

Can kurtaran rüzgar! Yön değiştirdi, yaşlı çift ve tavukları yangından son anda kurtuldu

İzmir Seferihisar’daki orman yangını felaketinde alevlerin ortasında kalan yaşlı çift, rüzgarın yön değiştirmesiyle son anda kurtuldu. Çiftin 150 tavuğundan 50’si ise öldü.

Çocuklara sık sık giydiriliyordu! Annelerin gözde markasının ürünü yasaklandı

Ticaret Bakanlığı çocuklar için tasarlanan ünlü markanın ürünün risk taşıması sebebiyle piyasalardan toplatılmasına karar verdi.