Silahla başından vurulmuştu! 8 aylık yaşam savaşını kaybetti

Yıldırım’da Kanlı Arabuluculuk Cinayeti

Geçtiğimiz yıl, 26 Haziran saat 09.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Yeşilinciler Caddesi’nde şok edici bir olay meydana geldi. Aralarında alacak meselesi bulunan 32 yaşındaki Evren Akbaba, husumetli olduğu Caner Yaşa’nın evinin bulunduğu sokağa giderek talihsiz adamın dışarı çıkmasını bekledi. İddiaya göre, Evren Akbaba, Caner Yaşa evinden çıkıp park halindeki kamyonetine bindiği sırada arkadan yaklaşarak tabancayla vurdu.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Ağır yaralı olarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Caner Yaşa, yoğun bakıma alındı. Polis ekipleri, şüpheli Evren Akbaba’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Hayatını Kaybeden Caner Yaşa 8 Ay Süren Mücadelede Son Nefesini Verdi

Olay, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Caner Yaşa’nın arabasına binerken arkadan saldırıya uğradığı ve saldırganın hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Bu acı olayın ardından gözler, tüm Türkiye’yi derinden üzen sıra dışı bir cinayete çevrildi.

“Beni Oyalayıp Paramı Vermiyordu”

Emniyetteki ifadesinde Evren Akbaba, Caner Yaşa’ya verdiği paraların karşılığında alacaklı olduğunu ve 475 bin TL’lik borcunu istediğini belirtti. Ancak Yaşa’nın parayı ötelediğini, hakkına sahip çıktığında ise karşısında güçlü yanıtlar aldığını söyledi. Olay günü arabasına binen Yaşa’yı gören Akbaba, silahını çıkararak ateş ettiğini, ardından kaçtığını itiraf etti.

Olayda kullandığı silahı 3 gün önce çöpte bulduğunu söyleyen Akbaba, mahkeme kararıyla tutuklandı. Bu korkunç olayın kurbanı olan Caner Yaşa ise 8 ay boyunca 16 ayrı ameliyat geçirerek yaşam mücadelesi verdi ancak yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından toprağa verilen Yaşa, göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Related Posts

Alkan Ergin’in Cenazesi Defnedildi

Samandağ’daki trafik kazası sonrası bıçakla hayatını kaybeden Alkan Ergin, yeşilköy mezarlığında toprağa verildi.

Özgür Özel’den Silivri çıkışı kritik açıklama: ‘İmamoğlu kaçsa, Tayyip Bey Saray’ın bahçesinde lokma döktürür’

CHP lideri Özgür Özel 15’inci kez Silivri ziyaretinde bulundu. Özel, cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesini gerçekleştirdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeşilsırt Barajı kurudu: Yüzlerce balık kuraklık yüzünden telef oldu

Kuraklığın etkisini artırdığı bölgede, baraj çevresinde yaşayan vatandaşlar kötü koku ve çevresel kirlilikten şikâyet ederken, baraj yüzeyinde çok sayıda ölü balık görüldü. Suyun çekilmesiyle birlikte hem ekosistem zarar gördü, hem de balıkların …

Ozzy Osbourne Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Black Sabbath’ın solisti Ozzy Osbourne, 76 yaşında hayatını kaybetti. Ailesi tarafından yapılan açıklamada, ‘Sevgili Ozzy Osbourne’un bu sabah hayata gözlerini yumduğunu, kelimelerin ifade edemeyeceği kadar büyük bir üzüntüyle bildirmek zorundayız. Ailesiyle birlikteydi ve etrafı sevgiyle çevriliydi. Herkesin şu anda ailemizin mahremiyetine saygı göstermesini rica ediyoruz’ ifadeleri kullanıldı. Osbourne’nun ölüm nedenine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Geyve’deki Orman Yangını Kontrol Altında

Sakarya’da başlayan orman yangını Bilecik’e sıçradı, söndürme çalışmaları devam ediyor.

Keşan’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde radar uygulamasına çarpan otomobilin kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.