Rojda Demirer ve Alican Yücesoy’un hesaplarına erişim engeli getirildi

Boykot çağrılarına destek veren oyuncular Rojda Demirer ve Alican Yücesoy’un X (Twitter) hesapları kapatıldı. İkili, hesaplarına erişim engeli getirildiğini Instagram üzerinden duyurdu.

X hesabının kapatıldığını Instagram hesabından açıklayan Rojda Demirer, “Twitlerim amacına ulaşmış demek” dedi.

“ORALARDA ARARSANIZ ARTIK BULAMAYACAKSINIZ”

Alican Yücesoy da Instagram hesabından yaptığı paylaşımla X hesabına erişim engeli getirildiğini açıkladı. Yücesoy, “Önce X’i boykot etmemiz gerekiyordu belki de. Beni oralarda ararsanız artık bulamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

Boykota destek olan Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Boran Kuzum da TRT ve Tabii projelerinden çıkarıldı. Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar dizisinin ünlü oyuncusu Cem Yiğit Üzümoğlu ise gözaltına alındı.

Related Posts

Hakan Fidan ‘ailevi konu’ dedi… CHP’den sert tepki: ‘Politikanız çöktü, zevahiri kurtarmanın peşindesiniz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Türk Devletleri Teşkilatı’na üye ülkelerin Kıbrıs adasına yönelik son adımlarına ilişkin değerlendirmesinde, “Biz prensip olarak ailevi konuları kamuoyu önünde tartışmamayı tercih ediyoruz” dedi. Söz konusu açıklamaya CHP Dış Politika Koordinatörü Prof. Dr. İlhan Uzgel’den tepki geldi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu: 37 bin kadro açıyoruz

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu katıldığı televizyon programında normal doğum tartışmalarına ilişkin konuştu. Memişoğlu, “Biz Sağlık Bakanlığıyız, hastalık bakanlığı değiliz. Sağlıklı olanın ne olduğunu anlatmakla mükellefiz, görevliyiz.” dedi. Memişoğlu ayrıca 37 bin yeni kadro müjdesi verdi. Mayıs ayında 19 bin personel, Ağustos ve Eylül aylarında da geri kalanın gerçekleşeceğini söyledi.

Havalar ne zaman ısınacak? İşte Meteoroloji’den en son tahminler

Yurt genelinde yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam edecek. Vatandaşlar ikamet ettikleri şehirlerde hava durumunun nasıl seyredeceğini merak ediyor. Peki, havalar ne zaman ısınacak?

CHP’nin olağanüstü kurultayı için iptal başvurusu

Bazı eski delegeler, CHP’nin 6 Nisan’da gerçekleştirilen 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali için başvuru yaptı.

İstanbul trafiğinde çekiçli dehşet

İstanbul Ümraniye’de bir kamyon şoförü, trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı sürücüye çekiçle saldırdı.

Son Dakika… DEM Parti heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un görüşmesi başladı

Son dakika haberi… DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşmesi başladı.