Özgür Özel’den Silivri çıkışı kritik açıklama: ‘İmamoğlu kaçsa, Tayyip Bey Saray’ın bahçesinde lokma döktürür’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Silivri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bugün Silivri ziyaretlerinin 15’incisini gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart’ta başlayan operasyonlarla partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve birçok bürokratın Silivri’de bulunan Marmara Cezaevinde tutuklu bulunduğunu belirtti.

Özel, İmamoğlu başta olmak üzere birçok ismi Silivri’de ziyaret etti ve Silivri Cezaevi çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“İmamoğlu’nun Kaçma Şüphesi Olsa, En Çok Tayyip Bey Sevinir”

Tutuksuz yargılama taleplerini yineleyen Özel, “Ekrem İmamoğlu kaçsa, buna en çok Tayyip Bey sevinir, kurtulur çünkü. İmamoğlu’nun kaçma şüphesi olsa, Tayyip Bey Saray’ın bahçesinde lokma döktürür sevinçten” ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR GELECEK…

Related Posts

Yerli ve Milli Parti: Elektrik faturalarından alınan TRT payı, bir yıl boyunca orman yangınlarıyla mücadeleye aktarılmalı

Yerli ve Milli Parti: Elektrik faturalarından alınan TRT payı, bir yıl boyunca orman yangınlarıyla mücadeleye aktarılmalı

Kırmızı bültenle aranan Türk, komşu adada tatil yaparken yakalandı

Türkiye’de müebbet hapis cezasına çarptırılan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Türk Bodrum’a komşu İstanköy (Kos) adasında yakalandı.

Sıcak hava Aydın’ı hayalet şehre çevirdi

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’da mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklarla birlikte şehir adeta hayalet şehre döndü.

Bakan Göktaş: Nüfusumuz 25 milyona düşecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, BM’nin tahminlerine göre Türkiye nüfusunun 2100 yılında 25 milyona düşeceğini söyledi. Göktaş, “Doğurganlık oranımız 1,48’e düştü. Bu, tarihimizin en düşük seviyesi.” dedi.

Alkan Ergin’in Cenazesi Defnedildi

Samandağ’daki trafik kazası sonrası bıçakla hayatını kaybeden Alkan Ergin, yeşilköy mezarlığında toprağa verildi.

Yeşilsırt Barajı kurudu: Yüzlerce balık kuraklık yüzünden telef oldu

Kuraklığın etkisini artırdığı bölgede, baraj çevresinde yaşayan vatandaşlar kötü koku ve çevresel kirlilikten şikâyet ederken, baraj yüzeyinde çok sayıda ölü balık görüldü. Suyun çekilmesiyle birlikte hem ekosistem zarar gördü, hem de balıkların …