Mezarlıkta dehşete düşüren olay! Rüzgar gülünden şüphelendi altından çıkan şoke etti

Olay, Antalya Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde üzerinde bulunan Türbeli Mezarlığı’nda meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde Türbeli Mezarlığı’nda bulunan annesine ait kabri ziyarete giden bir vatandaş, mezarın üzerine kağıttan rüzgar gülü konuğunu ve toprağın eşelenerek bir bölümünün karton ile çevrildiğini gördü.

Durumdan şüphelenen vatandaş, mezarı ziyarete gelen çocukların yapmış olabileceğini düşünerek ilk önce yakınlarına durumu anlattı.

Ancak yakınlarının böyle bir şeyden bilgisi olmadığını söylemesi üzerine bugün sabah saatlerinde tekrar mezarlığa geldi.

POŞETTEN ÇIKAN DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Annesinin mezarı üzerinde kartonlar ile çevrili alanı kazmaya başlayan vatandaş, bir süre sonra çıkan tahtayı kaldırdığında poşet içerisinde gömülü bir canlı olduğunu fark etti.

İlk başka poşet içerisinde bir bebeğin gömülmüş olabileceğini düşünen vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi tarafından açılan poşetten yakın zamanda telef olmuş bir kedi çıktı.

TELEFONA ÇEKİP TEPKİ GÖSTERDİ

Annesine ait mezara bir kedinin gömülmesine cep telefonuyla kayda girip tepki gösteren vatandaş, “Hayvan sevgisi olan arkadaşlar, bu görmüş olduğunuz annemin mezarı. Kedisi ölmüş, buraya annemin mezarının içine defnetmiş.

Hiç mi yer bulamadınız. İnsana saygınız mı yok. Hayvana saygınız var ama ölen bir insana saygınız yok. Bu mudur hayvan sevgisi, bu mudur duyarlılık” dedi.

Related Posts

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İş dünyası temsilcilerinden Terörsüz Türkiye açıklamaları

Dün Terör örgütü PKK’nın silahlarını yakması ve bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kızılcahamam’da yaptığı konuşmanın ardından Terörsüz Türkiye gündemi hızlandı. İş dünyası temsilcileri yaşanan süreci değerlendirdi

İsrail saldırılarında 59 Filistinli daha yaşamını yitirdi

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 59 artarak 57 bin 882’ye çıktı.

Çin’den ABD’ye karşı Brezilya’ya destek açıklaması

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, ABD’nin “mevcut rejimin ciddi adaletsizliklerini düzeltme” gerekçesiyle Brezilya ürünlerine uygulanacağını açıkladığı ek gümrük vergilerini “diğer ülkelerin iç işlerine müdahale” diye niteleyerek eleştirdi.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı