Konya Bilgehaneleri’nden ‘Dijital Dünyada Müslüman Genç’ söyleşisi

Konya Bilgehanelerinin Düzenlediği Müslüman Gençler Söyleşisi

Konya (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgehaneler adlı kurumu tarafından “Dijital Dünyada Müslüman Olmak” başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşi öncesi öğrencilere ve ailelerine seslendi.

Yoğun ilgi ve öğrencilerin sevgi dolu karşılamasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Altay, “Bu salondaki ve diğer salondaki sevgili çocuklarımıza ve ailelerine selam gönderiyorum. Katılımınız bizi cesaretlendiriyor. Görünen o ki Konya’mız daha büyük salonlara ihtiyaç duyuyor” dedi.

“Bu Çabanın Temeli, Sizlerin Bize Olan Güveni”

Başkan Altay, programın gençlerin ve çocukların dijital dünya hakkında bilgilendirilmesini amaçladığını belirterek, “Bilgehaneler Konya sınırlarını aşan bir üne sahip oldu. Şu anda ilçelerimizde ve merkezimizde 25 Bilgehane bulunmakta ve 100 binden fazla çocuğumuza çeşitli programlar sunmakta. Hedefimiz, bu sayıları artırmak ve eksik olan ilçelerimizde yeni Bilgehaneler açmak. Ancak bu çaba, sizlerin bize olan güvenine dayanıyor. Değerli ailelere ve çocuklara teşekkür ediyorum. Sizin ilginiz olduğu sürece çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çocukların Oynadığı Oyunlara Dikkat

Genç Enderun Kurucusu ve sosyal medya içerik üreticisi Sertaç Güngör, “Dijital Dünyada Müslüman Genç” adlı söyleşisinde çocukların en çok oynadığı oyunlardan bahsetti.

Güngör, bazı oyunların masum olmadığını ve İsrail’i desteklediğini belirterek, Gazze’de kadınları, çocukları ve masum insanları öldüren içeriklere dikkat çekti. Ailelere ve çocuklara seslenen Güngör, çocuk katillerini savunan oyunlardan ve içeriklerden uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Related Posts

Beykoz’da kaybolan Hüseyin Karakuş 13 gündür aranıyor

Beykoz’da 19 Mayıs’ta evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Hüseyin Karakuş (38)’u arama çalışmaları 13’üncü gününde Elmalı Barajı’nda sürüyor.

Aile Bakanlığı’ndan açıklama: Marmaray’da darp edilen babanın çocuklarına destek verilecek

Aile Bakanlığı’ndan açıklama: Marmaray’da darp edilen babanın çocuklarına destek verilecek

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

Asiye’nin katili en yakınıymış!

Gaziantep’te boğulmuş halde bulunan Asiye’yi annesinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Nedim Şener canlı yayında tek tek açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu kimi hedef aldı?

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme bomba gibi düşen paylaşımını değerlendiren Gazeteci Nedim Şener canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Şener, Kılıçdaroğlu’nun kimi hedef aldığını tek tek açıkladı.

X’in avukatından İmamoğlu’nun hesabına uygulanan erişim engeli için yeni hamle

X’in avukatı Gönenç Gürkaynak, Silivri’de tutuklu bulunan ve hesabı erişime engellenen Ekrem İmamoğlu’nun X hesabı için harekete geçti. Gürkaynak, Anayasa Mahkemesi’ne dava açtığını duyurdu.