Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin lira lık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da kendilerini ”polis veya savcı olarak tanıtan” dolandırıcılar düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşanan bir dolandırıcılık olayının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adlı vatandaşı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını aldılar.

Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

‘Yan bakma’ kavgasında ortalık karıştı

Bursa’da eğlence mekanında taraflar arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan tekmeli- yumruklu kavga cep telefonuyla görüntülendi.

Erdoğan-Putin görüşmesi sonrası Rusya’dan açıklama

Kremlin’den Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefon görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, “Erdoğan Rusya’nın önerisine tam destek verdiğini ifade etmiş ve İstanbul’da görüşmeler için bir mekan sağlamaya hazır olduğunu vurgulamıştır” denildi.

CHP lideri Özel’den Anneler Günü mesajı: Dikkat çeken ‘İmamoğlu’ ayrıntısı

CHP lideri Özgür Özel sosyal medya hesabından Anneler Günü nedeniyle yaptığı paylaşımda, “Ekrem Başkanımızın özlem duyduğu Havva annemiz, cezaevindeki arkadaşlarımızın anneleri ve şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Yıldırım düşen doğal gaz hattında yangın söndü

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Ordu-Giresun doğal gaz arzını sağlayan hatta yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan ve kontrollü devam eden yangın söndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir