Karabük’te tarihi eser operasyonu

Eskipazar’da Tarihi Eser Operasyonu: 12 Sikke ve 14 Değerli Obje Ele Geçirildi

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda, farklı dönemlere ait 12 sikke ve tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 14 obje ele geçirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, jandarma ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Eskipazar’da bir adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 12 adet sikke ile tarihi eser olarak değerlendirilen 14 obje bulundu. Şüpheli E.P. ise ‘2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla yargılanacak.

Related Posts

Hizbullah: ABD Hizbullah’ın silahsızlandırılmasını içeren yeni bir anlaşma istiyor

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, anma töreninde konuştu. Kasım, Hizbullah’ın silahsızlandırılması meselesinin, İsrail’in genişlemesi yolunda atılan bir adım olduğunu ifade etti.

Eskişehir-Kütahya Yolu Bakımda

Eskişehir-Kütahya yolu 5-11. kilometrelerinde bakım nedeniyle Kütahya yönü trafiğe kapalı.

Aleyna Tilki’den Tomorrow Land’de konser

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olan Tomorrowland’de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Başkentte etkili olan fırtına ve sağanak, su birikintilerine, mahsur kalanlara ve hasara neden oldu.

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

241 kişinin öldüğü kazada yeni detay: Motorlara yakıt kesilmiş

Kalkıştan saniyeler sonra düşerek 241 kişinin ölümüne yol açan Air India uçağının kara kutu kayıtları ortaya çıktı. Kaptan pilotun, kalkıştan hemen önce kontrolü yardımcı pilota devrettiği ve motorlara yakıt akışını kestiği öne sürüldü.