İstanbul’da 4.5 Milyon Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

İstanbul’da Büyük Miktarlarda Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

İstanbul’da gerçekleşen operasyonda, 4 milyon 520 bin adet sentetik ecza hapı ele geçirildi ve operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa’da bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, uyuşturucu üretildiği şüphesiyle adrese baskın düzenlendi.

Adreste gerçekleştirilen aramalarda, hazır satışa sunulabilecek 1 milyon 790 bin, basılmış 1 milyon 200 bin ve basıma hazır 1 milyon 530 bin sentetik ecza hap ele geçirildi. Ayrıca, 320 kilogram katkı maddesi, 1 milyon 800 bin boş kapsül, sentetik ecza üretiminde kullanılan 5 makine, 20 bin 550 lira ve 300 dolar da bulundu.

Operasyon kapsamında, 3 şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Ali Mahir Başarır karşısında: Akın Gürlek’in avukatı iddialara canlı yayında yanıt verdi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in avukatı canlı yayında katıldığı programda, Gürlek hakkındaki iddialara yanıt verdi. Yayında aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da bulunuyor.

Trump’tan son dakika açıklaması: İsrail-İran bir saat içinde görüşecek

Ortadoğu’daki gerilime ilişkin son dakika açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile İran’ın 1 saat içinde görüşme yapacağını ileri sürdü.

İsrail’in savunma füzesi bitiyor: Ülke tehlikede

İsrail’in uzun menzilli balistik füzelere karşı kullandığı Arrow savunma füzelerinin tükenmeye başlaması, savaşın uzaması halinde hem İsrail’i hem de bölgede konuşlu ABD güçlerini savunmasız bırakabilir. Pentagon, stok açığını kapatmak için bölgeye ek savunma sistemleri gönderdi.

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir