İETT, kayıp kadını İstanbul Kart verilerinden buldu

Zekiye Tutkun İstanbul’da Kayboldu

İstanbul’da bipolar bozukluğu bulunan 58 yaşındaki Zekiye Tutkun, 12 Ocak 2025 Pazar sabahı kayboldu. Ailesi, tüm aramalara rağmen kendisine ulaşamayınca mahalle muhtarının yardımıyla İETT’ye başvurdu.

İstanbul Kart’tan İzi Bulundu

İETT, Zekiye Tutkun’un İstanbul Kart verilerini inceleyerek hangi otobüse bindiğini ve nerede indiğini tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Tutkun’un Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi yakınlarında otobüsten indiği belirlendi.

Ailesi, İETT’den aldıkları bu bilgi doğrultusunda hastaneye giderek arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İki gün boyunca hastane çevresinde dolaştığı öğrenilen kadın, hastane koridorunda otururken bulundu.

Bipolar Bozukluk Nedir?

Bipolar bozukluk, duygu durumda aşırı değişimlere yol açan bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Kişi, yoğun coşku ve enerji ile kendini gösteren “manik” dönemlerden, derin üzüntü ve isteksizlikle seyreden “depresif” dönemlere geçebilir. Bu dalgalanmalar bireyin günlük yaşamını ve sosyal ilişkilerini ciddi şekilde etkileyebilir.

(Haber Merkezi)

Related Posts

Aile Yadigarı: 170 Yıllık Süngü

Hurşit Yıldız, dedesinin savaşta kullandığı 170 yıllık süngüyü koruyarak torununa miras bırakacak.

Ayvacık açıklarında 27 kaçak göçmen kurtarıldı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında 15’i çocuk toplam 27 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Koçarlı’da Üretici Bilgilendirme Toplantısı

Dereköy’de yapılan toplantıda tarım hastalıkları ve KKKA ile ilgili bilgiler verildi.

Kadın Eşini Tüfekle Vurarak Öldürdü

İzmit’te tartıştığı eşini tüfekle vuran kadın gözaltına alındı, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Can Yaman’ın sevgilisi kanlar içinde paylaştı: ‘Şiddet görüyorum’

Can Yaman’ın sevgilisi Sara Bluma, kanlar içerisinde kaldığı anlarını sosyal medyadan paylaştı. ‘Artık susmayacağım’ diyen Bluma, yaşadığı korkunç şiddeti anlattı.

Okan Buruk’un çok istediği kaleci için resmi açıklama: Galatasaray’a çok net cevap

Galatasaray’da Muslera sonrası yeni kaleci adayları arasında yer alan Yann Sommer için açıklama geldi.