Ege Denizi yine sallandı

Ege Denizi’nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Türkiye son zamanlarda sık sık depremlerle sallanıyor. Bugün yaşanan deprem haberi ise Ege Denizi’nden geldi. Kandilli Rasathanesi, bugün saat 15.40’ta Ege Denizi’nde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 16.3 kilometre olarak belirlendi.

Ülkemizde geçtiğimiz günlerde Konya ve Akdeniz’de yaşanan depremler de hala hafızalardayken, Ege Denizi’nde meydana gelen bu son deprem de endişe yarattı.

Related Posts

Suriye’nin Dünya Bankası’na borcu kalmadı

Suudi Arabistan ve Katar, Suriye’nin Dünya Bankası’na olan 15,5 milyon dolarlık borcunun tamamını ödedi.

Ünlü yazar Salman Rüşdi’nin saldırganına hapis cezası

Ünlü İngiliz yazar Salman Rüşdi’ye saldıran Hadi Matar, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Son dakika… İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun devamına karar verildi!

İBB’yi hedef alan soruşturmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun’un aralarında bulunduğu 31 kişinin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Vincin taşıdığı malzemenin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Bursa Nilüfer’de bir fabrikada çalışan Soner Soral, vincin taşıdığı malzemenin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Çalık Holding önünde dövülerek öldürülen Erol Eğrek’in arkadaşları bugün eylem yapacak

Çalık Holding önünde dövülerek öldürülen Erol Eğrek’in arkadaşları bugün eylem yapacak

Harvard Üniversitesi’ndeki Magna Carta’nın “ucuz kopya” sanılan belgenin nadir nüshalardan olduğu anlaşıldı

Harvard Üniversitesindeki koleksiyonunda İngiliz demokrasisinin en eski belgesi sayılan Magna Carta’nın, “ucuz kopya” olduğu zannedilen nüshası 1300’de hazırlanan nadir nüshalardan biri olduğu ortaya çıktı. Üniversite yönetimi milyonlarca dolar değerindeki nüshayı satmayı düşünmediğini açıkladı.