DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, partisinden istifa etti

Yeneroğlu, DEVA Partisi’nden İstifa Etti

DEVA Partisi’nden istifa eden Yeneroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında istifasını duyurdu. Yeneroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi’nden ayrıldığını açıkladı ve konuyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

‘Maalesef Hedeflediğimiz Siyasal İletişimi Üretemedik’

Yeneroğlu, siyasetin temel amacının milletin refah ve huzurunu artırmak olduğunu vurgulayarak, siyasi iletişimin önemine dikkat çekti. DEVA Partisi’nin kuruluş amacının özgürlükçü bir demokrasi anlayışını Türkiye’ye getirmek olduğunu belirten Yeneroğlu, partinin hedeflediği siyasal iletişimi sağlayamadığını ifade etti. Yeneroğlu, yaşanan süreçte partinin etkili bir şekilde yönlendirme yapamadığını ve milletin gereken desteği vermediğini dile getirdi.

‘Temel Sorunların Kronikleştiğini Göz Ardı Edebilecek Durumda Değilim’

Yeneroğlu, 2024 Mart yerel seçimlerinden bu yana artan sorunlarla başa çıkamadıklarını ve milletle güçlü iletişim kuramadıklarını belirtti. Partinin kuruluşundan beri var olan sorunların artarak devam ettiğini ve bu durumun partiyi hedeflediği noktadan uzaklaştırdığını kaydetti. Yeneroğlu, DEVA Partisi’nin kurumsal olarak taşıyamadığı yükler nedeniyle üzgün olduğunu ifade etti. Partiden ayrılırken, DEVA Partisi içerisinde emek veren herkese teşekkürlerini ileten Yeneroğlu, gelecekte de Türkiye’nin refahı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Related Posts

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İş dünyası temsilcilerinden Terörsüz Türkiye açıklamaları

Dün Terör örgütü PKK’nın silahlarını yakması ve bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kızılcahamam’da yaptığı konuşmanın ardından Terörsüz Türkiye gündemi hızlandı. İş dünyası temsilcileri yaşanan süreci değerlendirdi

İsrail saldırılarında 59 Filistinli daha yaşamını yitirdi

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 59 artarak 57 bin 882’ye çıktı.

Çin’den ABD’ye karşı Brezilya’ya destek açıklaması

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, ABD’nin “mevcut rejimin ciddi adaletsizliklerini düzeltme” gerekçesiyle Brezilya ürünlerine uygulanacağını açıkladığı ek gümrük vergilerini “diğer ülkelerin iç işlerine müdahale” diye niteleyerek eleştirdi.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı