Çorum’da eczaneye taşlı saldırı

Çorum’da Eczaneye Taş Atan Şüpheliler Yakalandı

Çorum’da, bir eczaneye para karşılığı taş atarak zarar veren 2 zanlı polis tarafından gözaltına alındı. İnönü Caddesi’nde gerçekleşen olayda, gece saatlerinde eczanenin camlarını taşlayan ve ardından kaçmaya çalışan M.E.Y. ve S.A.B. isimli zanlılar, polis ekipleri tarafından motosikletle kaçarken yakalandı.

Kimlikleri belirlenen şahısların polis merkezine götürüldüğü öğrenilirken, şüphelilerin ilk ifadelerinde, eczaneye saldırı yapmak için bir kişiden para aldıklarını itiraf ettikleri bildirildi.

Related Posts

Suç Örgütü Lideri Uğur Demiröz Tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan Uğur Demiröz, Rusya’dan getirilerek Samsun’da tutuklandı.

Barış Alper’e tepkiler çığ gibi: Çakallarla dans

Barış Alper Yılmaz, NEOM SC ve menajerler üçgenindeki kriz büyürken milli oyuncuya tepkiler peş peşe… Uğur Karakullukçu, “Bu Galatasaray’ın parasına çökme girişimidir”, Hasan Şaş, “Galatasaray ağaçtır, gerisi dal… Kırılır gider” dedi. Bülent Timurlenk ise “teşhis” koydu: “Çakallarla dans.”

Çocuklar Doğa ile Buluştu

Ordu’da ‘Bakmak-Görmek Projesi’ ile çocuklar doğada vakit geçirip kültürel etkinliklere katıldı.

Özkök Taylor Swift’in fotoğrafını paylaşıp festival yasaklayan kaymakama seslendi: İşte bu korkunun ifadesi

Gazeteci Ertuğrul Özkök son yazısında Taylor Swift’in yeni albüm kapağındaki fotoğraflar üzerinden genç kuşakların kültürel dönüşümünü kaleme alırken, Zeytinli Rock Festivali’ni yasaklayan kaymakama da seslendi: “İşte bu korkunun ifadesi” dedi.

Brown, Fenerbahçe’deki 2. golünü attı

Fenerbahçe’nin İngiliz futbolcusu Archie Brown, Kocaelispor karşısında attığı golle bu sezon Fenerbahçe formasıyla 2. kez gol sevinci yaşadı.

Vali Sözer, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunu Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Pazaryeri ilçesinde yeni açılan kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Gençlerin spor yapmasının önemine vurgu yapan Vali, modern tesislerin gençlerin gelişiminde kritik bir rol oynadığını belirtti.