Bursa’da feci kaza: Küçük çocuk can verdi

Bursa Kestel İlçesinde Bisikletli Çocuğa Araba Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa’nın Kestel ilçesinde meydana gelen kazada sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında bekleyen bisikletli Murat Mehmetoğlu’na çarptı. Mehmetoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, dereye uçan araçtaki sürücü yaralandı.

Olay, Kale Mahallesi Ankara Yolu Caddesi’nde meydana geldi. A.Ç. idaresindeki 11 ABU 417 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bisikletiyle bekleyen 13 yaşındaki Murat Mehmetoğlu’na çarptı. Ardından otomobil Mandıras Deresi’ne uçtu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Murat Mehmetoğlu ise Kestel Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki Murat Mehmetoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

David Beckham’ın saç tıraşı faciası

David Beckham, evde kendi saçını kesmeye çalışırken geçirdiği küçük kaza sonrası istenmeyen bir sonuç elde etti. Eşi Victoria Beckham ise yaşananları kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Beckham’ın eşine yorumu, “Berbat görünüyor” şeklinde oldu.

Son Dakika… Erdoğan uçakta konuştu: ‘İmralı her türlü desteği veriyor’

Son Dakika Haberi… Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC ziyareti dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada , “Terörsüz Türkiye” sürecinde PYD’nin duruşunun sorulması üzerine, ” Şu anda İmralı bu konuyla ilgili her türlü desteği verdi, veriyor” yanıtını verdi.

ABD’deki Kıbrıs toplantısında neler yaşandı: Rum tarafının ‘üç cenazesi’

“Olumlu bir sonuca varılamamasının temel nedeni, Rum liderliğine yıllardır egemenliğini ve gücünü aşarak verilen sanal statüdür. Bu sorun düzeltilmedikçe adada sürdürülebilir bir çözüm ve gerçek işbirliği projelerinin gerçekleşmesi pek olası görünmüyor.”

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma, Tekirdağ’da 4 şüpheliyi uyuşturucu ile yakaladı, gözaltına alındılar.

Jennifer Lopez Antalya Konserine Rekor Bilet Fiyatları

Lopez’in konseri için biletler 1000 avroya, loclar 35 bin avroya satıldı. 85 kişilik ekibiyle geliyor.

İstanbul’da Restorana Molotof Saldırısı

Sarıyer’deki restorana yapılan molotof kokteylli saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. 6 şüpheli yakalandı.