Borç kavgası can aldı: 1 ölü 1 yaralı

Karaküçük Caddesi’nde Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, Karaküçük Caddesi’nde 2 grup arasında silahlı bir kavgaya dönüştü.

Olayda bir kişinin tabancayla ateş açması sonucu Hüdayi Fakıoğlu ve H.Ç. yaralandı.

Hayatını Kaybeden Kişi Sayısı 1

Hastaneye ambulanslarla kaldırılan yaralılardan Fakıoğlu maalesef kurtarılamadı.

Fakıoğlu’nun cesedi, otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekipleri, kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Ali Mahir Başarır karşısında: Akın Gürlek’in avukatı iddialara canlı yayında yanıt verdi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in avukatı canlı yayında katıldığı programda, Gürlek hakkındaki iddialara yanıt verdi. Yayında aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da bulunuyor.

Trump’tan son dakika açıklaması: İsrail-İran bir saat içinde görüşecek

Ortadoğu’daki gerilime ilişkin son dakika açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile İran’ın 1 saat içinde görüşme yapacağını ileri sürdü.

İsrail’in savunma füzesi bitiyor: Ülke tehlikede

İsrail’in uzun menzilli balistik füzelere karşı kullandığı Arrow savunma füzelerinin tükenmeye başlaması, savaşın uzaması halinde hem İsrail’i hem de bölgede konuşlu ABD güçlerini savunmasız bırakabilir. Pentagon, stok açığını kapatmak için bölgeye ek savunma sistemleri gönderdi.

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İran’ın nükleer sığınaklarını yok edebilecek güçteki ABD bombası hangisi?

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir

İddia: ABD İran’a karşı saldırılara katılabilir, İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşeyerek ABD gemilerini çevreleyebilir