Bodrum’da uyarı tabelasına rağmen ormana moloz döktüler

Çamlık Mahallesi’nde yol kenarına ve ormanın girişine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dökülen molozlar görüntü kirliliğine neden oluyor.

“Çöp ve moloz dökmek yasaktır. Yol boyunca kamera ile izlenmektedir” yazılı uyarı tabelalarına rağmen moloz dökülerek çevrenin kirletilmesi tepki çekti.

Molozların yol kenarına kadar taştığı görüldü. Molozların bir kısmının ise ağaçların hemen dibine döküldüğü görüldü.

Related Posts

Yıldız futbolcunun menajeri İstanbul’da: Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş!

Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş ve Fenerbahçe için transfer iddiaları da gelmeye devam ediyor.

Aile Dayanışma Ağı, Saraçhane’de buluştu: Her oy veren seçmenden yaklaşık üçünden birinin iradesinin yok sayılıyor!

Aile Dayanışma Ağı, Saraçhane’de buluştu: Her oy veren seçmenden yaklaşık üçünden birinin iradesinin yok sayılıyor!

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

Bir ildeki tüm sahillerde denize girmek yasaklandı

Bartın’da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle tüm sahillerde denize girmek yasaklandı.

Denizli’de polis memurunun aile faciası

Denizli’de bir polis memuru, eşi ve iki çocuğunu öldürüp intihar etti

Trump’tan Gazze çıkışı: İnsanlar çok aç, yaşananlar korkunç

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de İsrail’in neden olduğu açlık felaketine ilişkin “soykırım” kelimesini kullanmaktan kaçındı, “(Gazze’de) İnsanlar çok aç, yaşananlar korkunç.” dedi.