Amasya’da Emniyet Kemeri Takmayan Sürücüye Çikolata ile Uyarı

Emniyet Müdüründen Emniyet Kemeri Takmayan Sürücüye Çikolata Tadında Uyarı

AMASYA – Amasya

Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümü dolayısıyla yaptıkları denetimlerde sıra dışı bir uygulamaya imza attı. Geç saatlerde gerçekleştirilen kontroller sırasında emniyet kemeri takmayan sürücülere çikolata hediye edildi. Denetime katılan Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, emniyet kemeri takmayan bir sürücüyle karşılaşınca önce çikolata armağan etti ve ardından şu uyarıda bulundu: “Lütfen emniyet kemerinizi takınız. Bu sayede kendinizi ve şehrimizi daha güvenli hale getirebiliriz.” Sürücü Atalay Kılıç, hatasını kabul ederek, kısa mesafe için kemeri takmadıklarını belirtti. İlk kez bu şekilde bir denetimle karşılaştığını ifade eden Kılıç, hayat kurtarıcı uyarı nedeniyle Emniyet Müdürü Saraç’a teşekkür etti ve polis haftasını kutladı.

Denetimde kurallara titizlikle uyulduğu gözlemlenirken, sürücü Hülya Altın Şişman ise kardeşinin trafik polisi olduğunu anlatarak, “Tüm polis teşkilatının bu özel gününü kutluyorum. Polise güvenimiz tamdır ve onlara büyük saygı duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Saraç, denetimde görev alan personeline çikolata, pasta ve çay ikramında bulunarak onları ödüllendirdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MURAT ÇELİK – 3.Sayfa

Related Posts

PKK’nın fesih kongresi ne zaman?

Terör örgütü PKK’nın fesih kongresinin bu ay sonunda toplaması bekleniyordu. Ancak terör örgütünün Yürütme Komitesi fesih kongresinin toplanabilmesi için güvenli bir ortamın oluşturulması ve elebaşı Abdullah Öcalan’ın bizzat kongreyi yürütmesi gerektiğini duyurdu. Konuya ilişkin DEM Parti’den açıklama geldi.

Ehliyeti eski olanlar dikkat! Son tarih için uyarı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, eski tip sürücü belgelerinin kullanımlarının 31 Temmuz 2025’te dolacağı belirtti. Müdürlük, eski tip sürücü belgesi olanlar için kısa sürede randevu alması uyarısında bulunuldu.

Rusya desteğini ilan etti: “Gerekirse Kuzey Kore’ye asker yollarız”

Kuzey Kore hükümeti, Rusya’da savaşmak üzere asker gönderdiğini ilk kez kabul etti. Bu açıklamanın ardından Rusya’dan karşılıklı destek ilanı gecikmedi. Kremlin sözcüsü Peskov, “Gerekirse biz de Kuzey Kore’ye asker yollarız” dedi.

Tünelde iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Kahramanmaraş Göksun’da tünelde iki otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

CTE’den Esila Ayık açıklaması

Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdürlüğü, tutuklu öğrenci kronik kalp ve böbrek hastası Esila Ayık’ın bilincini kaybedip hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir