Antalya’da 6 Şahıs Gaspten Tutuklandı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde 2 kişiyi 6 milyon lira gasbeden 6 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesinde bulunan bir ikamette, T.A. ve Y.Y’yi 13 saat alıkoyup 6 milyon lirasını gasbeden 6 şüpheliyle ilgili çalışma başlatıldı.

Düzenlenen operasyonda olaya karıştıkları tespit edilen M.K. ve H.Y. ve Ö.Ş. Konya’da T.S, F.S. ve F.N.B. Antalya’da gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılana aramada 1 tabanca ve 15 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

Related Posts

Akşam yemeği sonrası 50 işçi apar topar hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesindeki Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında akşam yemeği yiyen 50 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hatay’da Elektrik Tellerinde Patlama

Hassa’da aşırı sıcaklar nedeniyle elektrik tellerinde patlamalar meydana geldi, vatandaşlar panikledi.

Guterres’ten İsrail’e Gazze Uyarısı

BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail’in Gazze’yi işgal kararını endişe verici buldu.

Çankaya’da Yangın Kontrol Altına Alındı

Çankaya’da bir binanın 2. katındaki yangın itfaiye tarafından söndürüldü. İnceleme başlatıldı.

Alaca’da Trafik Denetimi: 52 Bin TL Cezalı

Çorum’un Alaca ilçesinde yapılan denetimde 18 araca toplam 52 bin TL para cezası kesildi.

Fındıklı Belediye Başkanı’na Saldırı

Rize’nin Fındıklı ilçesinde Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Halk Plajı inşaatında inceleme yaparken üç kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Çervatoğlu, saldırıya uğradığını ve şikayette bulunduğunu belirtti.