Kadın Eşini Tüfekle Vurarak Öldürdü

Kocaeli İzmit’te Bir Kadın, Eşini Tartışma Sonucunda Tüfekle Öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldürdü. Kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde İzmit ilçesi Alikahya Fatih Mahallesi’nde bulunan 3 katlı evin birinci katında meydana geldi. F.O. isimli kadın ile eşi Şükrü O. (29) arasında henüz bilinmeyen sebeplerden dolayı başlayan tartışma büyüdü. Tartışmanın artması üzerine F.O., evde bulunan tüfekle eşine ateş etti. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şükrü O’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alınan F.O.’nun çiftin bir çocuğu olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Related Posts

Marcus Aurelius’un heykeli Türkiye’de

65 yıl sonra Türkiye’ye iade edilen Marcus Aurelius heykeli, Boubon Antik Kenti’nden ABD’ye uzanan tarihi kaçakçılık sürecinin ardından bilim, hukuk ve diplomasinin ortak zaferiyle yeniden ait olduğu topraklara döndü.

20 yıldır komadaydı: Suudi Arabistanlı Prens Velid vefat etti

Suudi Arabistan’da geçirdiği trafik kazası sonucu 20 yıldır komada olan Prens Velid bin Halid bin Talal bin Abdulaziz Al Suud’un vefat ettiği belirtildi.

Birgül Erken Türkiye Rekoru Kırdı

Antalya’da düzenlenen Şampiyonada Birgül Erken, paletsiz sabit ağırlık kategorisinde 38 metreye dalarak Türkiye rekoru kırdı.

İzmir’de AVM Otoparkında Yangın

Bornova’da çıkan ot yangını AVM otoparkındaki iki araca zarar verdi, itfaiye yangını kontrol altına aldı.

ABD’de araç kalabalığın arasına daldı: 20’den fazla kişi yaralandı

ABD’nin Los Angeles kentinde bir araç, gece kulübüne girmek için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Faciada 20’den fazla kişinin yaralandığı bildirilirken en az 4 kişinin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kazanın nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Taksi ile otomobil çarpıştı

Ankara’da otomobil ile taksinin çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.