MHP’li Yönter, Bahçeli’nin İsrail’le ilgili sözlerini hatırlattı ve ekledi: Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İsrail’in Türkiye’yi hedef aldığını belirtti

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin lideri Devlet Bahçeli’nin İsrail ile ilgili açıklamalarına dikkat çekti. Yönter, “Sayın Devlet Bahçeli’nin uyarılarına kulak verin. Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor” dedi.

Devlet Bahçeli, İsrail ile İran arasındaki gerilimle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “İran ile İsrail arasında derhal barış ve diyalog havası hâkim olmalıdır. Aksi takdirde küresel bir savaşın başlaması kaçınılmaz olacaktır” dedi. İsrail’i “küresel emperyalizmin kiralık katili” olarak nitelendiren Bahçeli, Türkiye’nin terörsüz bir ülke olma hedefini hedef alan İsrail’i eleştirdi.

“Çember daralıyor” uyarısı

İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak, “İsrail’in tehdidi ciddi ve yoğun. Türk ve İslam düşmanlığını benimseyen güçlerin karşısındayız. Dikkat! Tehdit büyüyor, hesaplaşma yaklaşıyor!” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Çocuklara sık sık giydiriliyordu! Annelerin gözde markasının ürünü yasaklandı

Ticaret Bakanlığı çocuklar için tasarlanan ünlü markanın ürünün risk taşıması sebebiyle piyasalardan toplatılmasına karar verdi.

İsrail’in ‘gizli planı’ ortaya çıktı: Yunanistan ile iş birliği içinde gerçekleşti

İsrail ve İran arasındaki savaşın başladığı günlerde Atina’da görülen İsrail uçaklarının, “gizli plan” ile Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne nakledildiği ortaya çıktı. Uçakların, İsrail’in Yunanistan ve GKRY ile iş birliği içinde taşındığı ifade edildi.

Danimarka’da kadınlara zorunlu askerlik kararı

Danimarka Parlamentosu’nda alınan kararla kadınlar zorunlu askerlik kapsamına alındı. 11 Haziran’da geçen yasa uyarınca 1 Temmuz’dan itibaren 18 yaşını dolduran tüm kadınlar askerlik kura sistemine dahil olacak.

Hastanedeki MR’ı AKP’li milletvekili kırmızı kurdele keserek açtı

Kaçkar Devlet Hastanesi’ne alınan MR cihazı için tören düzenlendi. AKP Rize Milletvekili Harun Mertoğlu ise kırmızı kurdele kesti.

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın

Kraliyet ailesi gelininin ev yapımı reçelleri fabrikasyon çıktı

İngiltere’de kraliyet görevlerinden 2020 yılında ayrılaran İngiltere Prensi Harry’nin oyuncu eşi Meghan Markle, bu kez yeni markası reçelleri ile gündeme geldi. Marka çatısı altında satışa sunulan reçel ve balların “ev yapımı” olduğu iddiası, Daily Mail’in haberine göre gerçeği yansıtmıyor.