Türkiye’yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Şişli, Cumhuriyet Mahallesinde canlı yayınlanan 5 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00’de yaşanan korkunç olayda, 37 yaşındaki Bahar Aksu, sokak ortasında kaçırılmaya çalışılarak vurularak öldürüldü.

Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda, Bahar Aksu’nun eski eşi olarak bilinen Rüstem Elibol ve ona yardım eden 3 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından dün mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Otel Girişleri Güvenlik Kameralarına Yansıdı

İstanbul’da yaşanan acımasız cinayetle ilgili yeni detaylar ve görüntüler gün yüzüne çıktı. Polis çalışmaları sonucunda, şüphelilerin 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den İstanbul’a 17 LT 343 plakalı araçla geldikleri, Bahar Aksu’nun evini ve iş yerini gözlemledikleri tespit edildi.

Şüphelilerin Şişli’de bir otele yerleşip geceyi orada geçirdiği ortaya çıkarken, şüphelilerin otel giriş ve çıkışlarının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi.

Çanakkale’ye Geri Dönüş ve Yeni Bir Kişiyle İstanbul’a Dönüşleri

Polis soruşturmasında şüphelilerin daha sonra Çanakkale’ye geri dönüp Samet S.’yi de alarak 4 Mayıs Pazar günü tekrar İstanbul’a geldikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yine Bahar Aksu’nun evi ile iş yeri arasında gidip gelip hazırlık yaptıkları, geceyi araçta bekleyerek geçirdikten sonra kaçırma ve cinayet olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Sosyal Medya Paylaşımları İncelendi

Eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında vurarak öldüren Rüstem Elibol’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar incelendi.

Şüphelinin paylaşımlarında “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana” ve “İntikam en sevdiğim duygu intikam alır unutulmaz” yazdığı belirlendi.

Rüstem Elibol’un bir diğer paylaşımında ise “Canımı yakacak kadar cesareti olan sonuçlarına katlanacak kadar cesur olmalı” dediği görüldü.

Related Posts

Antalya’da Dolandırıcılık İddiası: Zanlı Tutuklandı

Telefonda istihbarat görevlisi olarak kendini tanıtan dolandırıcı, 900 bin lira değerinde ziynet aradı.

Prof. Dr. Lale Karabıyık’ın Cenazesi Bilecik’e Gönderildi

Eski CHP Milletvekili Lale Karabıyık, Bursa’da yapılan törenin ardından Bilecik’e defnedildi.

Altan Öymen için TBMM’de cenaze töreni: Devlet Bahçeli ile Hikmet Çetin el ele yürüdü

Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı ve gazetemiz yazarı Altan Öymen için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi. Törene, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Törende Bahçeli ve eski CHP lideri Hikmet Çetin el ele yürüdü.

David Beckham’ın saç tıraşı faciası

David Beckham, evde kendi saçını kesmeye çalışırken geçirdiği küçük kaza sonrası istenmeyen bir sonuç elde etti. Eşi Victoria Beckham ise yaşananları kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Beckham’ın eşine yorumu, “Berbat görünüyor” şeklinde oldu.

Son Dakika… Erdoğan uçakta konuştu: ‘İmralı her türlü desteği veriyor’

Son Dakika Haberi… Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC ziyareti dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada , “Terörsüz Türkiye” sürecinde PYD’nin duruşunun sorulması üzerine, ” Şu anda İmralı bu konuyla ilgili her türlü desteği verdi, veriyor” yanıtını verdi.

ABD’deki Kıbrıs toplantısında neler yaşandı: Rum tarafının ‘üç cenazesi’

“Olumlu bir sonuca varılamamasının temel nedeni, Rum liderliğine yıllardır egemenliğini ve gücünü aşarak verilen sanal statüdür. Bu sorun düzeltilmedikçe adada sürdürülebilir bir çözüm ve gerçek işbirliği projelerinin gerçekleşmesi pek olası görünmüyor.”