Kayseri Büyükşehir’de ‘Saadet’li günler





Saadet Partisi Genel Başkanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Buluştu

KAYSERİ (İGFA)- Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, memleketi Kayseri’ye gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Arıkan’a başkanlık makamında hoş geldiniz diyerek,“Hem genel başkanlığınız hem de dün yapılan Saadet Partimizin Kayseri İl Başkanlığı kongreniz hayırlı, uğurlu olsun. Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, siyasetin hizmet etme aracı olduğunu belirterek, “İnşallah istişareyle doğruları, güzellikleri paylaşarak gelişmeye yönelik çalışmalar yapmayı Mevla’m lütfetsin. Güzel işler yaparak güzelliklerden hepimizin nasipdar olması önemli ve anlamlı. Bu manada siz Genel Başkanımızsınız ama ben de bu çizgiden gelen bir ağabey olarak söylüyorum. Tekrar hoş geldiniz” dedi. Başkan Büyükkılıç, basın mensuplarına da çalışmalarında kolaylıklar diledi.

SP Genel Başkanı Mahmut Arıkan ise Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliği için teşekkür ederek,“Bu şehirde doğduk, büyüdük, suyunu içtik. Cenab-ı Allah Saadet Partisi Genel Başkanı olarak bu şehre gelmeyi de nasip etti. Şehrimiz, Türkiye’deki önemli ve örnek olan şehirlerden bir tanesidir. Hem duruşuyla hem hayırseverleriyle hem ticarete bakış açısıyla hem de girişimcilik ruhuyla Kayseri her yerde farkını ortaya koyuyor” sözlerine yer verdi.

“Her Zaman Bize Gereken Sevgiyi Göstermiş Bir Büyüğümdür”

Arıkan, Büyükkılıç’ın üzerinde çok emeği olduğunu belirterek,“Değerli başkanım benim lise yıllarımdan beri büyüğüm, milli gençlik vakfının o dönem başkanlığını, Refah Partisi’nde başkanlıklarımızı yapmıştı, üzerimde emeği olan bir büyüğüm, her zaman bize gereken sevgiyi göstermiş bir büyüğümdür. Kayseri, ticarette, girişimcilikte örnek oluyorsa, siyasette de bundan önce ortaya koyduğu dostluk havasını bundan sonra da koyacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.


Related Posts

6 ilde ‘borsada yüksek kazanç’ vurgununa operasyon

6 ilde borsada yüksek kazanç vaadiyle milyonlarca liralık vurgun yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gelecek hafta Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na gerçekleştireceği ziyaret için Adalet Bakanlığı’ndan gerekli izni aldığını açıkladı. Özdağ, Çarşamba günü Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Ayşe Barım ile cezaevinde görüşeceğini, diğer bazı tutuklularla da bir araya geleceğini söyledi.

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz tarihinde denize girmek yasaklandı

Giresun Belediyesi, yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle 4-5 Temmuz tarihlerinde denize girişi yasakladı. Karar, olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla alındı. Yetkililer, halkı uyararak yasağa uyulmasını ve sahillerde dikkatli olunmasını istedi.

Harkiv ve Donetsk’te 2 yerleşim yeri Rusya kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna’daki faaliyetleriyle ilgili güncel bilgi paylaşıldı. Rus güçlerinin Ukrayna cephesindeki pozisyonlarını güçlendirdiği belirtilen açıklamada, “Harkiv bölgesinde …

Önce Çeşme sonra Ödemiş şimdi de Antalya’da yangın çıktı!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.