CHP, “bilirkişi” gözaltılarına karşı Halk TV’nin önüne gidiyor

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: “Halk TV’nin Önünde Durduk”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Esenyurt ve Beşiktaş Belediyesi hakkında raporlar yazan bilirkişinin ismini açıklamasının ardından, gazeteci ve Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, gözaltına alındı. Pehlivan’ın ardından Halk TV Sorumlu Müdürü ve Programcısı Serhan Asker ile Halk TV sunucusu Seda Selek’in de gözaltına alındığı öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, bu gelişmeler üzerine CHP yönetimi olarak Halk TV’nin önüne gittiklerini duyurdu. Çelik, “Basın özgürlüğünden, adaletten, demokrasiden yana olan herkes faşizmin karşısında hakkın ve hukukun yanında olmalıdır” dedi.

Related Posts

Beyaz Saray’daki görüşme, Netanyahu’yu gerdi

Trump ile Katar Başbakanı’nın Beyaz Saray’daki görüşmesi, Gazze savaşında “iyi haberler” açıklamasıyla dikkat çekti. İsrail’de hükümeti sarsan siyasi kriz sürerken, bu gelişmeler Netanyahu’nun canını sıktı.

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İstifa krizlerinin yaşandığı Manavgat Belediyesi CHP’de kaldı; Başkanvekilliği seçimini Mehmet Çiçek kazandı

İş dünyası temsilcilerinden Terörsüz Türkiye açıklamaları

Dün Terör örgütü PKK’nın silahlarını yakması ve bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kızılcahamam’da yaptığı konuşmanın ardından Terörsüz Türkiye gündemi hızlandı. İş dünyası temsilcileri yaşanan süreci değerlendirdi

İsrail saldırılarında 59 Filistinli daha yaşamını yitirdi

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 59 artarak 57 bin 882’ye çıktı.

Çin’den ABD’ye karşı Brezilya’ya destek açıklaması

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, ABD’nin “mevcut rejimin ciddi adaletsizliklerini düzeltme” gerekçesiyle Brezilya ürünlerine uygulanacağını açıkladığı ek gümrük vergilerini “diğer ülkelerin iç işlerine müdahale” diye niteleyerek eleştirdi.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim